Binnenlands Kamp

Elk jaar trekken we tijdens de zomervakantie met de hele Chiro op kamp.
Voor de Kwikken en Tippers vindt het kamp plaats van 22-31 juli.
Voor de Tiptiens en Aspi's is het van de 21ste juli tot 31 juli.
Voor de Kadeekes en Speelclub vindt het kamp plaats van 25-31 juli.
Wat is het prijskaartje van zo'n tien dagen vol spel en plezier?
De oudere groepen betalen 150 euro en de jongere groepen (Kadeekes en Speelclub) betalen 120 euro.

Op 31 juli keren wij na een onvergetelijk kamp samen terug naar Overijse. Gelieve er rekening mee te houden dat kinderen die meegaan op kamp de volledige periode meegaan. Vandaar ook dat we deze data tijdig meegeven. Laatkomers of vroegere vertrekkers kunnen dus helaas niet mee.
Om mee te kunnen op kamp geldt dat je 12 keer naar de Chiro geweest moet zijn. Graag willen we benadrukken dat de kampinschrijvingen voor ons kamp gebeuren op vrijdag 28 juni tijdens de BBQ. Hier wordt ook de bestemming van het kamp bekend gemaakt. Kan je echter niet komen naar de BBQ en wil je je inschrijven voor het kamp, gelieve dan een mail te sturen naar chiro-overijse@hotmail.com. Indien je niet mee gaat op kamp, verwachten wij ook een mail naar chiro-overijse@hotmail.com. Inschrijven is slechts mogelijk tot 7 juli. Daarna ben je helaas te laat.
Voor Kadeekes en Speelclub bedraagt de kampprijs €120, voor de Kwikken, Tippers, Tiptiens en Aspi’s €150. Families die 3 dochters aan ons toevertrouwen, krijgen €15 korting. Dit bedrag kan je cash/ met de bankterminal betalen op de BBQ of storten op onze Chirorekening.
Laatbetalers (na 7 juli) zullen om praktische redenen €5 aangerekend worden. Verder willen we u ook graag meegeven dat bij een laattijdige annulatie, d.w.z. na 15 juli, slechts de helft van de kampprijs zal terugbetaald worden. Dit, om de reeds gemaakte kosten te dekken.
De locatie en het kampthema houden we nog even geheim. Jullie kunnen alles te weten komen op onze BBQ op het einde van het Chirojaar, waar jullie tevens jullie dochters kunnen inschrijven voor het Chirokamp.

Meer info over de BBQ en het kamp volgt dus zeker nog!
Buitenlands Kamp

Om de drie jaar gaan we met de oudste groepen (vanaf de Tiptiens) op buitenlands kamp.
Dit jaar is het weer van dat! Van 2juli tem 13juli gaan de aspi’s en de tiptiens op buitenlands kamp naar Hongarije.
We vertrekken 2juli in de avond tussen 21u en 22u vanaf de Marthalle (het exacte uur volgt nog).
Op 03/07 komen we ter plaatse aan in de vroege namiddag, meestal rond 14 - 15u.
Op 12/07 vetrekken we terug huiswaarts met de bus rond 15u - 16u. Aankomst in Overijse is dan op 13/07 in de loop van de voormiddag